Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Ashevillain Date: Aug 6, 2005 1:09pm
Forum: etree Subject: Upload problem (Mac content)

I've read the FAQ and done a search and can't find the answer to my problem so here it is.

I've successfully uploaded a number of shows from my Windows box. Now that I'm trying to upload from my new Mac I am having problems. My Mac is connected to the same router as the Windows box and my ISP is the same...none of those settings have changed. I can actually login and connect to the upload server just fine with the Mac using Transmit. And the upload starts just fine and appears to be uploading...however when it gets to the end of the 1st file the upload doesn't continue and I get this error:

Server said:
Accepted data connection

Error -132: could not send file to remote host

I have used other FTP software and the result is the same..though the terminology is not the same.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: RobsterC Date: Aug 13, 2005 2:29am
Forum: etree Subject: Re: Upload problem (Mac content)

Hi
I have exactly the same proble with Transmit.
I have tried Fetch as well...no joy there either.
If you find a solution let me know...
I have emailed my DSL Space provider and am hoping they can help solve this - obviosly, if I find a fix I will let you know.
Good luck!
Rob

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Ashevillain Date: Aug 13, 2005 3:20am
Forum: etree Subject: Re: Upload problem (Mac content)

I think my problem was correlated with the upload server being full and the recent upgrades to the LMA.